de interne én externe gastvrijheid van jouw organisatie.

Gastvrijheid scan

Met de Gastvrijheidsscan krijg je inzicht in wat goed gaat en waar de kansen liggen op het gebied van gastvrijheid binnen jouw organisatie. Met deze scan meten wij de gastvrijheid zoals het door de gast beleefd wordt, maar kijken we ook naar de interne gastvrijheid. Met deze tool bekijken we dus de gastvrijheid van jouw organisatie van A tot Z.

De scan kan worden ingezet als nulmeting, losse meting of meting om de groei in gastvrijheid overzichtelijk te krijgen. Je kunt zelf bepalen of je de gastvrijheid op een afdeling, meerdere afdelingen of in de gehele organisatie wil meten. Wij maken de scan graag speciaal voor jou op maat! Onze samenwerking begint daarom ook altijd met een open gesprek om zo tot het beste resultaat te komen.

Image

Het rapport

De scans worden verwerkt in een rapport en de resultaten worden vertaald naar praktische adviezen. Met deze adviezen is het mogelijk om gericht actie te ondernemen, zodat de gastvrijheid in jouw organisatie verder kan groeien. In het rapport wordt de observatie verwerkt en wordt het gevoel van de gastbeleving omschreven. Het gevoel van je gast is waar het uiteindelijk ook om draait.

Een glimlach

Een glimlach geven kost je niks
door een glimlach te ontvangen groei je verder.

Dennis, Redsupport
Image

Heeft u vragen of opmerkingen

Wij staan klaar om u te helpen

Copyright ©2020 Redsupport