Gastvrijheid is het verzorgen van een totaalbeleving. Jouw gastvrijheid zorgt ervoor dat jouw gasten met een veel beter gevoel weer weggaan dan het gevoel waarmee ze kwamen. Het is jouw doel om ervoor te zorgen dat jouw gasten zó tevreden zijn, dat ze terugkomen.

Wij bieden ondersteuning om jouw gastvrijheid naar een nog hoger niveau te brengen.

Horeca en
Gastbeleving

Een eerste indruk is ontzettend belangrijk. Op dat moment vormt jouw gast namelijk een beeld, en wanneer dit beeld eenmaal gevormd is, is dit niet makkelijk meer te veranderen. Wanneer je een negatieve eerste indruk maakt, sta je dus eigenlijk al één-nul achter. Dus, hoe maak je een positieve eerste indruk? Zorg ten eerste altijd voor een warm welkom. Laat je gasten weten dat ze welkom zijn door ze te begroeten met een grote glimlach en door jezelf netjes voor te stellen. Zorg er ook voor dat ze gelijk gehoord worden. Wie is jouw gast, wat wilt hij of zij en wat kun jij voor hen betekenen?
Overtref de verwachting van je gast.
 
Probeer altijd de verwachtingen van jouw gasten te overtreffen. Vaak zit dit in hele kleine dingen. Zorg er daarom voor dat standaard dingen bij jou net even beter geregeld zijn en creëer het WOW moment Werk je in een restaurant? Zorg voor een kan water op tafel en geef je gasten een gratis amuse. Werk je in een bar? Geef je gast eens wat lekkers bij hun drankje. Vaste gasten? probeer dan te herkennen wat ze lekker vinden zodat je dit klaar hebt liggen. Ben je barista?  Zorg voor iets lekkers bij de koffie.

Leer je gasten kennen
en overtref hun verwachting

Probeer je gast in te schatten voor je deze benaderd. Is het iemand die bij jou zit voor vrije tijd of juist een zakelijke bespreking? Heeft jouw gast haast of komt hij/zij hier om te ontspannen. Probeer goed in te schatten wat de gast wil. Want het blij maken van gast geeft je energie. Een glimlach, een compliment, fooi: geniet er van.

Weten hoe we jou kunnen helpen?

Ons aanbod

Redsupport heeft alles in huis om jou gastbeleving te verbeteren, we geven dan ook graag een kleine impressie van onze diensten.

Gastvrijheid verhogen

Gastvrijheid gaat niet over grote dingen, maar over kleine dingen op het juiste moment.

Renate, Redsupport
Image

Heeft u vragen of opmerkingen

Wij staan klaar om u te helpen

Copyright ©2020 Redsupport