Incompany training

Uw personeel trainen op tot klantgerichte én enthousiaste verkopers die bijdragen tot uw succesvolle business. We helpen u en uw verkopers graag.

Bij een incompany training kun je alle trainingen uit ons trainingsaanbod aanpassen aan je persoonlijke wensen of een volledig op maat gemaakt programma samenstellen uit verschillende onderwerpen.

Alle incompany trainingen worden op maat gemaakt

  • Per training bespreken we eerst jullie specifieke wensen en leerdoelen.
  • De training wordt aangepast aan op jouw organisatie/branche.
  • Je kunt zelf meerdere vragen of cases inbrengen.
  • De inhoud van de training is direct toepasbaar op je eigen werksituatie.

In deze training krijgt u tools om op een positieve manier klantgericht te communiceren met als doel een zo aangenaam mogelijke sfeer te creëren waarin het mogelijk is om een relatie op te bouwen met uw klant. Dit samen met uw visie en gedachten zorgen we er voor dat uw klant weet waar hij aan toe is en meer vertrouwen in u krijgt. Hij gaat over tot aankopen, is tevreden, komt terug, koopt meer, komt sneller terug.

 

Interesse?

Ben je op zoek naar een incompany training? Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen. 

Onderzoeken

Nadat  duidelijk geworden is wat u van ons verwacht en wat u onderzocht wil hebben gaan we over tot het onderzoeken. Vaak door onze business scan in te zetten komt er al een hoop naar voren. Maar wilt u dieper op een onderwerp ingaan, kunt u ook onze mystery shoppers inzetten of ons undercover mee laten draaien binnen uw organisatie.

Rapportage

Zodra de onderzoeken zijn afgerond en wij alle benodigde informatie hebben verzameld, gaan wij dit omzetten tot een duidelijke en heldere rapportage. Dit kunnen wij u in een verslag toezenden  of bespreken op locatie met behulp van een presentatie. Wat u ook kiest, wji zorgen er voor dat iedere laag van de organisatie de juiste informatie op het juiste moment ontvangt.

Doorvoeren

U heeft dan nu een rapport met plan van aanpak op uw bureau liggen. Natuurlijk wilt u aan de slag met de resultaten.  Wij staan eventueel klaar om samen met u verbeteringen door te voeren en groei te realiseren. Wij komen met een plan van aanpak of maken deze samen met u. Hierna zullen wij de vertaling maken naar de werkvloer en deze begeleiden. 

Klantbeleving

We zien de afgelopen jaren steeds vaker dat organisaties hun best doen om “de klant centraal” te stellen. Vaak vanuit de gedachte: wij weten wat goed is voor onze klant en wij richten onze business zo in zoals dat goed is voor de klant. Door het grote aanbod van bedrijven en de opkomst van de vele online verkoopsite's, is er de laatste jaren veel veranderd. De klant is mondiger en weet wat hij wil en zoekt. Ze komen nog naar de winkels en hotel- horeca gelegen heden om juist de klantbeleving nog te ervaren en het je daardoor te gunnen.

Door de ogen van een klant naar je eigen prestaties, processen, producten of diensten kijken, dat is waar het verbeteren van de klantbeleving mee begint.