Hoe werken wij

Redsupport is een onderzoek en adviesbureau en kunnen u de meest uiteenlopende diensten leveren. Van het inzetten van een mysteryshopper tot undercover meedraaien in uw organisatie. Uw organisatie onder de loep nemen met onze business scan of het bijwonen van uw besprekingen om direct advies te kunnen geven. Daarna zijn wij in staat om iedere verandering of aanpassing te begeleiden. Niets is ons vreemd. Voor elk vraagstuk bieden wij een oplossing.
 
Iedere organisatie is anders en zo heeft ook iedereen zijn eigen visie hoe zijn organisatie moet werken. Wij zijn er dan ook niet om deze visie te veranderen en gelijk te trekken, integendeel zelfs. De visie van een organisatie maakt de organisatie. Wij zijn er dan ook alleen om deze visie te optimaliseren en te vertalen naar de werkvloer.
 
Wij houden van eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. Onze onderzoeken en rapportages zullen vanaf dag 1 duidelijk zijn en u ontvangt van ons een verslag en een plan van aanpak, dus geen dik rapport waar weinig mee wordt gedaan en wat al snel in de kast belandt.  Hier besteden wij veel aandacht en toewijding aan. Een goede samenwerking met de opdrachtgever en Redsupport is daarvoor een belangrijke pijler om optimaal resultaat te behalen.